úterý 22. srpna 2017

Duše K - tentokrát s MUDr. Janem Vojáčkem o funkční medicíně - 20.8.2017

Jarda Dušek s mladým Janem Vojáčkem tvoří velice vtipný a pravdivý pohled na náš systém léčení. Opět Duše K, jako lahodné šťavnaté ovoce souznění, kde ani hodinu nepoznáte :)

 Jak sám Jarda říká po uplynutí první hodiny  " Máte nějákou otázku, my jsme si dnes říkali.., mě totiž baví si s Honzou povídat a mě to tak baví, že jsme si uvědomil, že trošku vám znemožňuju se ptát možná na něco co by vás zajímalo a třeba se ptám na něco co vás nezajímá, tak jestli máte nějákou otázku "...

 

 Mimo jiné se dozvíte, že slepé střevo není vůbec nedůležité, naopak plní velice významnou funkci v těle. Taky, že nejsme lidé, ale bakterie.

 Úryvek zajimavého kousku :

 Honza : "Jenom 0,1% je tvořeno vědomou myslí, zbytek je podvědomí a o tom kolikrát nemáme tušení co se tam odehrává, protože to podvědomí se nastavuje převážně prvních šest let života, takže tam záleží nejvíce na vztazích  k našim  rodičům a jejich navzájem, protože tam se utváří budoucí vztah k sobě samému na vícero úrovních, hlavně nefiziologicky. " 

 "Já považuji nízkou sebehodnotu a sebelásku, když to tak řeknu, jako faktor číslo jedna vzniku onemocnění lidí dnes." Jarda: " Souhlasím" ...

 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat